Terug

Volg Hart van Nederland

Tilburger (20) overlijdt na verkeersongeval, N65 nog uren dicht

Tilburger (20) overlijdt na verkeersongeval, N65 nog uren dicht

112

16 juli 2022, 10:56

Op de N65 bij Berkel-Enschot is vrijdagnacht een twintiger om het leven gekomen. Het betreft een eenzijdig ongeval, maar wat er precies is gebeurd is niet duidelijk. De auto waarin het slachtoffer zat, zou deels vlam hebben gevat.

De bestuurder werd door hulpdiensten onder een deel van de brokstukken gevonden, maar een reanimatiepoging mocht niet meer baten.

Getuigen gezocht

Omdat niet duidelijk is wat er mis is gegaan, is de politie op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben. Het slachtoffer, vermoedelijk de bestuurder, reed in een witte BMW.

Weg dicht

De N65 van Tilburg richting Den Bosch is tussen Tilburg-Noord en de afrit Oisterwijk dicht. Vanaf knooppunt De Baars wordt het verkeer richting Den Bosch via Eindhoven geleid, over de A58 en de A2. De afsluiting zou tot twaalf uur vanmiddag duren.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.