Terug

Volg Hart van Nederland

Tientallen hotelgasten in de kou na brand in Van der Valk Nuland

112

17 dec 2022, 15:14

Wegens een brand in het Van der Valk Hotel in Nuland zijn vrijdagavond hotelgasten geëvacueerd. Ook bezoekers van het bijhorende casino en het restaurant moesten vertrekken. Alle bezoekers en gasten, zo'n 30 mensen, hebben vervolgens anderhalf uur in de kou buiten gestaan.

De brand ontstond vrijdagavond in de serverruimte en spreidde zich niet verder uit maar de rook trok wel door het hotel omdat de ventilatie niet uitgeschakeld kon worden. Niemand raakte gewond.

Pand geventileerd

Rond 23:25 werd het sein brand meester gegeven, waarna de hotelgasten mochten terugkeren naar hun kamers. Het pand wordt zaterdagochtend nog altijd geventileerd. Hoe ernstig de rookschade is, moet blijken uit inventarisatie door stichting Salvage.

Beeld: Meesters Multi Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.