Terug

Volg Hart van Nederland

Tientallen drugsvaten gedumpt in woonwijk Sassenheim

112

11 dec 2022, 08:56

In een woonwijk in Sassenheim is zaterdagavond een grote hoeveelheid drugsafval gedumpt. Dat gebeurde aan de Willem Warnaarlaan. Het gaat om vijftig drugsvaten. Langere tijd is er een gebied afgezet omdat er een chemische lucht rond de vaten hing. Bij de dumping zijn in ieder geval twee personen betrokken.

De normaal zo rustige Willem Warnaarlaan in Sassenheim was zaterdagavond het toneel van zware criminelen. Getuigen meldden dat aan het einde van de straat een witte vrachtwagen stopte, waarna er twee mannen uitstapten. In rap tempo werden tientallen drugsvaten op straat en in de bosjes gedumpt. Op dat moment was het niet bekend of er vloeistof in de vaten zou zitten. Wel hing er rondom de drugsvaten een chemische lucht.

De politie kwam samen met handhavers ter plaatse, zette het gebied af en doet buurtonderzoek. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de vaten geruimd. Er zijn vooralsnog geen verdachten aangehouden.

Beeld: Flashlight Fotografie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.