Terug

Volg Hart van Nederland

'Tientallen concertgangers beroofd van telefoon in TivoliVredenburg'

'Tientallen concertgangers beroofd van telefoon in TivoliVredenburg'

112

8 dec 2022, 06:53

Zeker 27 bezoekers van een concert van Frank Carter & the Rattlesnakes in TivoliVredenburg zijn zaterdagavond van hun telefoon beroofd. Dat bevestigt een woordvoerder van het Utrechtse muziekgebouw aan RTV Utrecht.

"Ik ben er nog steeds een beetje van slag van", zegt de 42-jarige Dirk (42) uit Heerde tegen de omroep. Hij had niets door toen zijn telefoon werd ontfutseld. "Maar daarna ben je machteloos, je kunt verder niet zoveel." Na afloop van het concert kregen enkele bezoekers een melding dat hun telefoon zich in het buitenland bevindt.

TivoliVredenburg noemt de situatie voor de gedupeerden "verschrikkelijk" en zegt een diefstal op deze schaal nog nooit te hebben meegemaakt tijdens een concert. Op camerabeelden zijn de verdachten van de diefstallen op het eerste oog niet te zien, aldus het muziekgebouw dat direct de politie heeft ingeschakeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.