Terug

Volg Hart van Nederland

Tiener zonder rijbewijs knalt tijdens achtervolging met auto op vangrail

Tiener zonder rijbewijs knalt tijdens achtervolging met auto op vangrail

112

27 sep 2022, 16:13

Een Belgische tiener (19) die maandagmiddag meerdere stoptekens negeerde van de Koninklijke Mareschaussee kon maandagmiddag na achtervolging aangehouden worden. De jongeman haalde gevaarlijke capriolen uit, was onder invloed van drugs en was niet in het bezit van een rijbewijs.

Volgens de Koninklijke Marechaussee kwam de Belg via de A16 Nederland binnen. Toen marechaussees de man een stopteken gaven, ging hij er op hoge snelheid vandoor. Daarbij zette de Marechaussee en later de politie met meerdere eenheden de achtervolging in.

Zigzaggend over de snelweg

De bestuurder vertoonde zeer gevaarlijk rijgedrag, waarbij hij zigzaggend en over de vluchtstrook andere weggebruikers inhaalde. Bij de afrit Ulvenhout keerde de bestuurder om en reed daarbij een deel van de vangrail stuk. De auto kwam tot stilstand langs de vluchtstrook op de A58, waarna de bestuurder werd aangehouden.

De man is aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag, rijden onder invloed van drugs, rijden zonder rijbewijs en het negeren van een stopteken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.