Terug

Volg Hart van Nederland

Tegen de lamp gelopen: verdachte man zit met hand vast in inbraakwerend rolluik

Tegen de lamp gelopen: verdachte man zit met hand vast in inbraakwerend rolluik

112

28 dec 2022, 14:23

Een gekke situatie aan de Kapelstraat in het Drentse Emmen. Daar zijn hulpdiensten woensdagochtend in alle vroegte opgeroepen omdat er een 37-jarige man uit diezelfde plaats vast zat met zijn hand in een inbraakwerend rolluik. Frappant detail: het mechanisme zat er ter bescherming van een casino.

De man moest door de toegesnelde brandweer worden bevrijd uit zijn benarde positie. Omdat hij bij het voorval gewond raakte, werd hij nagekeken door ambulancemedewerkers. Die hebben hem daarna eigenhandig afgevoerd naar het ziekenhuis.

Poging inbraak

Op een later moment mag de man zich bij de politie komen verantwoorden waarom hij met zijn hand precies dáár vastzat. Een woordvoerder van de politie zegt dat de hij verdacht wordt van een poging tot inbraak.

Hoe lang de Emmenaar vast heeft gezeten met zijn hand in het rolluik, is niet bekend.

Beeld: Noordernieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.