Terug

Volg Hart van Nederland

Taxichauffeur vanuit het niets mishandeld door vier passagiers

Taxichauffeur vanuit het niets mishandeld door vier passagiers

112

23 jan 2023, 13:18

De politie in Zaandijk is op zoek naar vier personen die in de nacht van zaterdag op zondag hun taxichauffeur mishandelden. De chauffeur hield aan de mishandeling "behoorlijk letsel" over.

Rond 03:00 uur ging het mis, schrijft de politie op Facebook. De chauffeur bracht zijn klanten thuis, toen hij van de bijrijder plots een klap in zijn gezicht kreeg, met letsel tot gevolg. Het slachtoffer probeerde vervolgens te vluchten, maar kwam op de grond terecht. Daar kreeg hij nog een paar trappen van zijn klanten.

Gegevens bekend

De politie roept de vier passagiers op zich te melden. De taxi werd besteld via Bolt, aldus de politie. Dat betekent dat de gegevens van tenminste één passagier bij de politie bekend zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.