Terug

Volg Hart van Nederland

Stroom besparen voor dummies: automobilist laadt Tesla op aan lantaarnpaal

Stroom besparen voor dummies: automobilist laadt Tesla op aan lantaarnpaal

112

20 dec 2022, 22:31

Als er geen elektrische laadpaal in de buurt is, moet ik het heft maar in eigen handen nemen. Dat is duidelijk wat de bezitter van een Tesla dacht toen hij zijn auto parkeerde in Hoeksche Waard.

De politie zag een snoer uit de auto komen, maar er was geen laadpaal in de buurt. Al snel zagen ze waar de Tesla was ingeplugd: een lantaarnpaal. "Wij zijn benieuwd naar het verhaal achter deze actie. De eigenaar mag dit op het politiebureau vertellen", schrijft de politie op Instagram.

Gerommeld met lantaarnpaal

De politie vertelt aan RTV Rijnmond dat agenten bij aankomst meteen zagen dat er met de lantaarnpaal was gerommeld. "De klep was eraf gehaald en er was nog meer mee gebeurd. En er liep dus een kabel naar de Tesla een paar meter verderop." Het is niet duidelijk of de lantaarnpaal een goed alternatief was voor de laadpaal.

De man wordt verdacht van stroomdiefstal en vernieling van de lantaarnpaal.

Beeld: Politie Hoeksche Waard

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.