Terug

Volg Hart van Nederland

Drie doden en meerdere gewonden door aanrijding met spookrijder op A16 bij Prinsenbeek

112

16 jan 2023, 06:45

Bij een aanrijding op de A16 ter hoogte van Prinsenbeek in Noord-Brabant zijn drie mensen om het leven gekomen. Een spookrijder kwam volgens de politie in botsing met een ander voertuig. Naast de doden zijn er ook nog eens drie gewonden gevallen. Een hond die in een van de voertuigen zat heeft het ook niet gehaald.

In beide voertuigen zaten drie personen. Twee van de drie doden zaten in de spookrijdende wagen. De derde persoon raakte gewond. Wat de aard is van de verwondingen is niet bekend. In de andere auto kwam een persoon om het leven en ook de hond die in de auto zat overleed.

De gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht en er werd een traumahelikopter ingezet. "Als zij daartoe in staat zijn dan worden verklaringen van hen opgenomen", schrijft de politie.

Weg weer open

De weg werd ter plaatse afgezet en de politie heeft een onderzoek ingesteld. Rond 06.00 uur maandagochtend meldde de ANWB dat de rijstroken in beide richtingen weer geopend waren. Vanwege de ernst van het incident krijgen de betrokken hulpverleners nazorg aangeboden.

De politie heeft een onderzoek gestart en verwacht later op maandag meer te kunnen zeggen over de oorzaak van het incident.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.