Terug

Volg Hart van Nederland

Slachtoffers ongeluk Meppel komen allemaal uit De Wolden

Slachtoffers ongeluk Meppel komen allemaal uit De Wolden

112

2 juli 2022, 13:24

Alle slachtoffers van het ernstige verkeersongeval bij Meppel vrijdagmiddag komen uit het nabijgelegen De Wolden, bevestigt een politiewoordvoerster. Bij de frontale botsing raakten vijf kleine kinderen en een volwassene zwaargewond.

De burgemeester van Meppel, Richard Korteland, vertelde vrijdag ook al dat de inzittenden van de twee auto's vermoedelijk uit De Wolden komen. Nu heeft de politie dat bevestigd.

De twee overige inzittenden van het voertuig, een volwassene en een kind, raakten lichtgewond. Hoe het nu met de slachtoffers gaat weet de politie niet. Ook buurtbewoners weten niet hoe het met de slachtoffers gaat. "Het ging allemaal zo snel", begint een vrouw te vertellen. "Het is ook wel een griezelige weg, ook met een maximumsnelheid van 60 kilometer per uur. Nu ging het de laatste tijd wel weer goed, en dan opeens deze knal, verschrikkelijk."

Basisschoolkinderen

De ene auto werd bestuurd door een 37-jarige man uit de De Wolden, de andere auto door een 38-jarige plaatsgenote. In elke auto zaten drie kinderen. Hoe oud deze kinderen zijn, wil de woordvoerster niet zeggen, maar "je moet denken aan de basisschoolleeftijd".

De gemeente De Wolden is niet bereikbaar voor commentaar. De politie doet nog onderzoek naar het ongeluk en wil er op dit moment niets meer over zeggen.

Beeld: Persbureau Meter

Hart van Nederland / ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.