Terug

Volg Hart van Nederland

Slachtoffer trekt telefoondief van scooter in Eindhoven

Slachtoffer trekt telefoondief van scooter in Eindhoven

112

9 jan 2023, 13:51

Een telefoondief in Eindhoven denkt de volgende keer vast twee keer na voordat hij in actie komt. Afgelopen zaterdagavond werd er een mobiele telefoon uit de handen van een slachtoffer gerukt, die hem vervolgens te lijf ging. Dat schrijft de politie op Facebook.

Het incident vond plaats op het Stationsplein in Eindhoven. De verdachte reed op een scooter en griste de telefoon uit de hand van het slachtoffer. Het geschrokken slachtoffer liet het er niet bij zitten. Met beide handen greep hij de beruchte scooterrijder vast waarna zij samen met een klap tot stilstand kwamen, aldus agenten ter plaatse.

Agenten die op dat moment toevallig hun surveillanceronde maakten, zagen de diefstal gebeuren. De verdachte werd meteen in de boeien geslagen. De telefoon keerde terug naar het heldhaftige slachtoffer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.