Terug

Volg Hart van Nederland

Scootmobilist overlijdt na aanrijding met tram in Utrecht

Scootmobilist overlijdt na aanrijding met tram in Utrecht

112

4 apr 2022, 16:46

Bij een aanrijding met een tram in Utrecht is maandagmiddag een persoon in een scootmobiel om het leven gekomen. De politie onderzoekt nog hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, laat een politiewoordvoerder weten.

Het ongeval gebeurde rond 15.30 uur op de Graadt van Roggenweg. De weg is afgezet voor onderzoek. Het is niet duidelijk of mensen die in de tram zaten gewond zijn geraakt bij het ongeval. De identiteit van het slachtoffer maakt de politie op een later moment bekend.

ANP

Beeld: Koen Laureij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.