Terug

Volg Hart van Nederland

Ruim 400 kilo illegaal vuurwerk gevonden in woning Almere

Ruim 400 kilo illegaal vuurwerk gevonden in woning Almere

112

9 dec 2022, 07:24

De politie heeft donderdag een grote partij illegaal vuurwerk in beslag genomen in Almere. Het ging om in totaal 427 kilo vuurwerk dat in een woning in de wijk Tussen de Vaarten werd gevonden.

De politie kwam de partij vuurwerk op het spoor nadat eerder een andere vuurwerkvondst werd gedaan in Amersfoort. Ze noemt het levensgevaarlijk om zo'n grote hoeveelheid vuurwerk in een woning op te slaan. "Moeten er niet aan denken wat de gevolgen zijn als dit vuurwerk in de woning tot ontploffing was gekomen."

Tegen een verdachte is een proces verbaal opgemaakt.

Beeld: Politie Basisteam Almere Stad-Haven

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.