Terug

Volg Hart van Nederland

Rotterdamse politie lost waarschuwingsschot om auto te stoppen

Rotterdamse politie lost waarschuwingsschot om auto te stoppen

112

3 dec 2022, 08:20

In het centrum van Rotterdam hebben agenten in de nacht van vrijdag op zaterdag een waarschuwingsschot gelost om een auto tot stilstand te manen. Dat gebeurde aan de Aert van Nesstraat, na een melding dat een van de inzittenden een vuurwapen had laten zien. Vier mannen zijn aangehouden. Niemand raakte gewond.

Toen de politie de auto stil wilde zetten, volgden de inzittenden niet meteen de aanwijzingen op. Zij werden na het waarschuwingsschot alsnog aangehouden. De auto is doorzocht en de mannen zijn gefouilleerd maar er is geen vuurwapen gevonden. Daarop zijn de mannen weer vrijgelaten.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.