Terug

Volg Hart van Nederland

Rotterdammer laat draaiende auto achter om snack te halen: dat is pech, wagen weg

Rotterdammer laat draaiende auto achter om snack te halen: dat is pech, wagen weg

112

20 dec 2022, 15:13

Een automobilist liet op de Beijerlandselaan in Rotterdam even zijn auto al draaiende achter om iets te eten te halen. Dat bleek niet zo'n handige actie, want toen hij terugkwam was zijn auto weg.

Een man zag zijn kans schoon en ging er met het voertuig vandoor, meldt de politie op hun facebookpagina. Kort daarna zagen agenten de auto in kwestie door het centrum van Rotterdam toeren.

Dief onder invloed

Uiteindelijk wist de politie de wagen op de Nieuwe Binnenweg te stoppen. De dief reed zonder rijbewijs en was in beschonken toestand. De man is aangehouden voor diefstal en heling en krijgt bovendien straf voor het niet meewerken aan alcoholtest.

De auto is weer terug bij de rechtmatige eigenaar.

Beeld: Politie Rotterdam Centrum

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.