Terug

Volg Hart van Nederland

Ravage na explosie in Rotterdams portiek, geen gewonden

112

3 dec 2022, 10:28

In een portiek aan de Hofstedestraat in de Rotterdamse wijk Delfshaven heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een explosie plaatsgevonden. Deze richtte volgens de politie "een ravage" aan, maar niemand raakte gewond.

Rond 03.30 uur kreeg de politie de melding binnen maar vermoedelijk vond de explosie 45 minuten minuten eerder al plaats. Het vermoeden is dat de explosie is veroorzaakt door zwaar illegaal vuurwerk. De bewoner van de portiek was niet thuis en er raakte niemand gewond.

Camerabeelden en sporen veiliggesteld

Het onderzoek is nog in volle gang. Er zijn al sporen en camerabeelden veiliggesteld. De politie kijkt of er een mogelijk verband is met eerdere incidenten. Als mensen meer weten of camerabeelden hebben, kunnen ze contact opnemen met de politie. Er kan gebeld worden naar: 0900-8844.

Tekst: ANP/Politie Rotterdam / Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.