Terug

Volg Hart van Nederland

Ravage in Obdam: geparkeerde auto ramt gevel van woning na botsing met taxibusje

112

22 jan 2023, 10:22

Een botsing tussen een taxibusje en een geparkeerde auto heeft voor een ravage gezorgd in het Noord-Hollandse Obdam. Een woning staat op instorten nadat er een auto tegen de gevel was gebotst. Het ongeluk gebeurde zondagmorgen rond 03.30 uur. Met een doffe klap schrikken de bewoners van de woning wakker.

Een taxibus reed over de Dorpsstraat in de richting van het plaatjes Hensbroek toen deze een geparkeerde auto ramde, de geparkeerde auto schoot vervolgens door en belandde in de gevel van een woning. Een andere, grijze, geparkeerde personenauto kwam tot stilstand in de bosjes. Wonder boven wonder raakte niemand gewond.

Wakker geschrokken

De bewoners en omwonenden werden ruw gewekt door het lawaai van de aanrijding. Omdat de gevel van het huis beschadigd is geraakt werd ook de brandweer opgeroepen deze heeft na controle van de woning de gevel gestut om instorting te voorkomen.

Een bergingsbedrijf heeft de drie voertuigen, die allemaal als total loss kunnen worden beschouwd, afgesleept. De politie heeft het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval opgestart.

Beeld: GlocalMedia

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.