Terug

Volg Hart van Nederland

Ramkrakers veroorzaken grote schade aan kledingwinkel Alkmaar

112

6 dec 2022, 10:28

Een ramkraak heeft voor enorme schade gezorgd bij een kledingwinkel in Alkmaar. Het rolluik voor de winkel werd vernield en de auto die gebruikt werd kwam volledig in de winkel te staan. Meerdere daders hebben spullen meegenomen en zijn daarna op de vlucht geslagen op een (motor)scooter.

In de nacht van maandag op dinsdag ramde ramde rond 03.00 uur een witte stationwagen de voorgevel van de kledingwinkel aan de Ritsevoort. Na de daad zijn de daders weggevlucht via de Touwslagersteeg, aldus de politie. Wat er precies is buitgemaakt is nog niet duidelijk.

Uiteraard is de politie op zoek naar getuigen. Wie informatie heeft en die wil delen, kan contact opnemen via 0900 - 8844. Ook camerabeelden uit de omgeving zijn welkom.

Beeld: HFV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.