Terug

Volg Hart van Nederland

Racende auto belandt in Den Haag op de zijkant, twee inzittenden zwaargewond

112

4 dec 2022, 08:42

Twee inzittenden van een auto zijn zwaargewond geraakt bij een ongeluk op de Guntersteinweg in Den Haag. Voorafgaand aan de crash reed de wagen volgens ooggetuigen als een bezetene door de straten en belandde uiteindelijk op de zijkant.

De twee gewonden zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Na het ongeluk werden de Guntersteinweg en de Sammersweg in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De Forensische Opsporing (FO) Team Verkeer doet onderzoek.

Politie kon auto niet bijhouden

De politie zag de auto door de straten racen en ging erachteraan, maar kon de wagen niet bijhouden. Daarna raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en belandde de auto op de zijkant.

Beeld: Regio 15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.