Terug

Volg Hart van Nederland

Politiemacht haalt trein met zo'n 200 FC Groningen-supporters leeg op station Groningen

112

9 jan 2023, 06:42

Een grote politiemacht heeft zondagavond een trein met daarin zo'n 200 FC Groningen-supporters opgewacht op station Groningen. De supporters hadden nogal veel gedronken en pleegden vernielingen in de trein.

Tientallen agenten en politiehonden stonden klaar om de groep op te vangen op het station in Groningen. En ook bij de overstap in Zwolle werden ze begeleid. Op die manier probeerde de politie te voorkomen dat andere reizigers last van de supporters zouden hebben. De Groningen-supporters kwamen terug uit Rotterdam, waar hun club het opnam tegen Excelsior en de pot verloor. De overstap en aankomst verliepen zonder problemen. Een paar agenten zijn vanuit Zwolle meegereden in de trein om een oogje in het zeil te houden. Er is niemand aangehouden.

Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.