Terug

Volg Hart van Nederland

Politiebond teleurgesteld over 'weer een avond vol geweld' na WK-winst Marokko

112

10 dec 2022, 21:24

Politievakbond ACP zegt teleurgesteld te zijn over "weer een avond vol geweld" na de door Marokko gewonnen wedstrijd tegen Portugal (1-0) op het WK voetbal in Qatar. "Onze politiemensen zijn weer in grote getallen (met spoed) ingezet op diverse plekken in het land. Ongekende druk op #politie, waarvan de maatschappij nog weken last heeft. Kom allemaal weer veilig thuis!" twittert de politiebond.

In zowel Amsterdam, Rotterdam, Den Haag als Utrecht greep de Mobiele Eenheid in. Eerst werd in die steden feest gevierd, maar later werd het grimmiger en werden agenten op sommige plaatsen bestookt met vuurwerk en stenen.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.