Terug

Volg Hart van Nederland

Politie zoekt opnieuw met boten naar vermisten bij Terschelling

112

25 okt 2022, 10:19

De politie is opnieuw met twee boten aan het zoeken bij Terschelling naar de 12-jarige jongen en de volwassen man die nog vermist zijn na de aanvaring van vrijdagochtend.

De politie gaat ervan uit dat de vermisten niet meer in leven zijn en ergens zullen aanspoelen, zo werd al eerder duidelijk. Een woordvoerster laat weten dat de politie dinsdagochtend begint met inventariseren of iemand afgelopen nacht de vermisten heeft gevonden.

Laagwater

Later op de dag zal bij laagwater ook gezocht worden op zandbanken nabij de vaargeul waar de aanvaring plaatsvond. Rond 16.30 uur is het laagwater en dan is er goed zicht op de zandbanken. "Een uur voor en een uur na laagwater is de grootste kans iets te zien op de zandbanken", aldus de woordvoerster.

Vrijdagochtend vroeg botsen een snelboot en een watertaxi door nog onbekend oorzaak op elkaar. Door het ongeval overleden 46-jarige man uit Sexbierum en een 57-jarige man uit Leeuwarden.

Bovenstaande reportage is eerder uitgezonden bij Hart van Nederland.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.