Terug

Volg Hart van Nederland

Politie zoekt doorrijder na aanrijding in Den Haag, fietser zwaargewond

Politie zoekt doorrijder na aanrijding in Den Haag, fietser zwaargewond

112

18 juni 2022, 11:35

De politie is op zoek naar een bestuurder die in de nacht van vrijdag op zaterdag is doorgereden na een flinke aanrijding op het Veluweplein in Den Haag. Hierbij raakte een 30-jarige fietser zwaargewond.

Getuigen zagen hoe een auto met volle snelheid over het kruispunt kwam terwijl het stoplicht nog op rood stond. De fietser werd door de automobilist geschept, waarna de auto doorreed. Het slachtoffer is met zwaar letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Getuigenoproep

Direct na de aanrijding reed de verdachte door in de richting van station Moerwijk. Sindsdien ontbreekt van de verdachte ieder spoor. De politie hoort inmiddels getuigen en doet onderzoek om er achter te komen welk voertuig bij de aanrijding betrokken is geweest.

Witte auto

De verdachte reed in een kleine witte auto met een zwart-witte achterzijde. Het gaat om een tweedeurs auto met geblindeerde ramen aan de achterzijde. Opvallend aan de auto is dat de auto als het gevolg van de aanrijding een kapotte lamp heeft.

Mensen die meer weten of meer gezien hebben kunnen via 0900-8844 contact opnemen met de politie.

Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.