Terug

Volg Hart van Nederland

Politie vraagt om dashcambeelden in zoektocht naar vermiste Hebe (10) en Sanne (26)

Politie vraagt om dashcambeelden in zoektocht naar vermiste Hebe (10) en Sanne (26)

112

19 okt 2022, 19:50

De politie vraagt om camerabeelden, bijvoorbeeld van een dashcam in de auto, die mensen hebben van de omgeving van de A59 tussen Raamsdonkveer en Waalwijk. De beelden moeten op maandag 17 oktober tussen 14 en 18 uur zijn opgenomen.

De politie heeft sinds woensdagmiddag een rijstrook van de A59 afgezet om daar te kunnen zoeken. In het water langs de Winterdijk in Sprang-Capelle in de gemeente Waalwijk is niets gevonden, laat een woordvoerder van de politie weten. Daar werd woensdagmiddag ook gezocht.

Amber alert gestopt

De politie heeft het AMBER Alert voor het tienjarige vermiste meisje Hebe gestopt. Dat doen ze omdat er geen nieuwe informatie is in de zoektocht, meldt de politie. Dit betekent niet dat ze stoppen met zoeken naar Hebe en haar begeleidster, Sanne (26). "Het onderzoek is nog gewoon in volle gang", aldus een woordvoerder.

Op Twitter laat de politie weten dat Hebe en Sanne nog niet terecht zijn. "We kijken nog steeds naar hen uit. Het amber alert wordt automatisch afgesloten en is niet verlengd. Op politie.nl is nog altijd alle informatie over deze zaak terug te vinden. Blijf informatie met ons delen!", luidt de oproep.

Het AMBER Alert wordt ook niet meer op de borden boven en langs snelwegen getoond. Rijkswaterstaat heeft op verzoek van de politie de tekst weggehaald, zegt een woordvoerder.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.