Terug

Volg Hart van Nederland

Politie verspreidt tekening van getuige dodelijke schietpartij Buchten

Politie verspreidt tekening van getuige dodelijke schietpartij Buchten

112

11 juni 2022, 18:11

De politie in Limburg heeft zaterdag een compositietekening verspreid van een man die mogelijk een belangrijke getuige is van een dodelijk schietincident in Buchten, waarbij donderdag een 43-jarige man is gedood.

Zaterdagmiddag heeft er sectie plaatsgevonden op het lichaam van het slachtoffer. Op basis daarvan stelt de politie definitief vast dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Buurtonderzoek

De politie heeft ook buurtonderzoek verricht in de omgeving van het Sint Catharinahof, waar het lichaam is gevonden. Daarnaast zijn camerabeelden veiliggesteld.

Volgens de politie is donderdag in de namiddag een man aanwezig geweest die mogelijk getuige is geweest van het schietincident of wat daaraan voorafging. Om zijn identiteit te achterhalen is een compositietekening van hem gemaakt.

ANP Beeld: Politie.nl

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.