Terug

Volg Hart van Nederland

Politie verspreidt nieuwe foto van schutter Zwijndrecht

Politie verspreidt nieuwe foto van schutter Zwijndrecht

112

25 jan 2023, 17:04

De politie Rotterdam heeft een nieuwe foto vrijgegeven van de verdachte van de schietpartij afgelopen zaterdag in Zwijndrecht. Het gaat om de 49-jarige Minh Nghia Vuong hij staat ook bekend als 'Lucky'.

De nieuwe foto van de man sluit beter aan op hoe hij er nu uit zou zien. De foto is zo breed mogelijk verspreid door de politie.

Vuong is een bekende van politie en justitie. Hij staat inmiddels internationaal gesignaleerd en de politie heeft overheidsinstanties geïnformeerd.

Gouden tip

Het Openbaar Ministerie heeft een beloning van 30.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip in deze zaak. Als iemand informatie heeft die kan leiden tot de aanhouding van Vuong, mag die persoon zich melden. Dat kan via de opsporingslijn (0800-6070) Het kan ook anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.