Terug

Volg Hart van Nederland

Politie stuit op nepflitser: 'We moesten wel even drie keer kijken'

Politie stuit op nepflitser: 'We moesten wel even drie keer kijken'

112

20 dec 2022, 19:30

Iemand was helemaal klaar met automobilisten die te hard rijden in de Oranje Nassaulaan in Maarheeze. De politie stuitte daar maandagavond namelijk op een nepflitser die iemand aan een lantaarnpaal had bevestigd.

"We kregen de vraag of er een nieuwe flitskast in het gebied was opgehangen", schrijft jeugdagent Kelly op Instagram. "We moesten wel even drie keer kijken, maar uiteindelijk konden we de conclusie trekken dat deze toch niet echt was."

Haar collega klom in de paal om hem los te schroeven. Op de video is te zien hoeveel de namaakkast lijkt op het echte werk. Er staan zelfs blauwe en oranje politiestrepen op. De politie weet niet wie er verantwoordelijk is voor de nepflitser.

Beeld: Jeugdagent Valkenswaard

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.