Terug

Volg Hart van Nederland

Politie Rotterdam bindt agressieve winkeldief vast aan paal

Politie Rotterdam bindt agressieve winkeldief vast aan paal

112

30 juli 2022, 13:28

Een man in Rotterdam stond vrijdagavond tijdens zijn aanhouding letterlijk voor paal. De politie bond hem vast, zodat hij niet kon ontsnappen toen hij zich agressief begon te gedragen.

Op Instagram schrijft de politie dat het bezig was met de afhandeling van een vermissing van een 13-jarig meisje. Op straat stonden agenten hier nog over na te praten, nadat ze in goede gezondheid was gevonden. "Opeens hoorden wij iemand roepen. Wij zagen twee mannen in onze richting rennen en hoorden dat een van de twee mannen riep dat wij de beveiliger bij hem weg moesten houden, omdat hij hem lastigviel."

Winkeldiefstal

De agenten hoorden het verhaal aan. Het bleek dat de rennende man in de winkel was aangehouden voor diefstal. "Wij deden een onderzoek naar de identiteit van de persoon. Terwijl wij bezig waren met het onderzoek naar de identiteit van de man merkten wij dat de man steeds meer de grenzen aan het opzoeken was."

Vastbinden

De politieagenten werden onder meer met de dood bedreigd. Uit voorzorg besloten de agenten maar in te grijpen. "Omdat de man redelijk recalcitrant werd en wij in een “kleine” politieauto reden, besloten wij de man uit voorzorg maar handboeien om te doen en vast te maken aan een paal zodat de verdachte in ieder geval niet kon vluchten. Nadat het transport voor deze man gearriveerd was, werd hij naar het bureau overgebracht. Hij stond door zijn gedrag dus letterlijk en figuurlijk voor paal."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.