Terug

Volg Hart van Nederland

Politie op zoek naar ijsjesdief in Lelystad: 'Komt vanzelf aan de beurt'

Politie op zoek naar ijsjesdief in Lelystad: 'Komt vanzelf aan de beurt'

112

15 juli 2022, 09:42

Een ijskoud verhaal in deze warme dagen. De politie in Lelystad is namelijk op zoek naar een ijsjesdief. Volgens de dienders gaat het mogelijk om een 'bekende' van de politie.

Op Twitter schrijft de politie Lelystad dat donderdagavond om 20.50 uur een hoeveelheid ijsjes uit een supermarkt is gestolen. De dader ging er rennend vandoor, waarna een onderzoek in de omgeving is ingesteld.

Buit achtergelaten

De man werd al snel op een fietspad in de buurt gezien. Toen de politie ter plaatse was liep hij in een binnentuin. Hij was echter snel weer gevlogen, maar liet de ijsjes achter. "De smeltende buit hebben we snel teruggebracht", schrijft de politie, die de dader ook nog even waarschuwt. "Het betrof mogelijk een "bekende", dus hij komt vanzelf aan de beurt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.