Terug

Volg Hart van Nederland

Politie Overijssel: vermiste tieners in goede gezondheid teruggevonden

Politie Overijssel: vermiste tieners in goede gezondheid teruggevonden

112

29 dec 2022, 21:50

De twee tieners die vanaf donderdagmiddag als vermist werden opgegeven zijn terecht. De hulpdienst heeft het duo in goede gezondheid aangetroffen. Dat meldt de politie in Overijssel op Twitter.

Er werd donderdag naarstig gezocht naar de twee meisjes. Ze vertrokken donderdagmiddag vertrokken vanaf een jeugdpsychiatrie aan de Dokter Eeftinck Schattenkerkweg in Zwolle sindsdien ontbrak van hen ieder spoor.

Omdat het niet duidelijk was waar ze waren werd er op meerdere plaatsen in de provincie gezocht. Voor de meisjes gingen meerdere burgernetmeldingen uit in verschillende steden. Onder meer in Raalte, Dalfsen en Arnhem werd naar de meisjes gezocht.

De politie wil iedereen bedanken voor het delen van de informatie. "Vanwege de impact van zo'n vermissingsbericht op de privacy zijn we vanaf nu terughoudend met informatie."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.