Terug

Volg Hart van Nederland

Limburgse nepagent verdacht van beroven bejaarden

Limburgse nepagent verdacht van beroven bejaarden

112

15 dec 2022, 17:03

De politie heeft woensdag in Roermond een 20-jarige man uit Horst aangehouden op verdenking van het op een brutale manier beroven van oudere mensen. Daarbij zou hij zich in enkele gevallen als agent hebben voorgedaan, maakt de politie donderdag bekend. Donderdag is nog een tweede verdachte in deze zaak aangehouden, een 33-jarige man uit Uden.

De politie zegt vijf zaken naar de man uit Horst te kunnen herleiden, in Boxmeer, Malden, Reuver en Horst. Bij de zaak in Reuver was de man uit Uden mogelijk betrokken, aldus de politie, die nog uitzoekt of de Brabander ook bij andere zaken betrokken was.

Smoes

In een wooncomplex aan de Vlierstraat in Venray zou de Horstenaar een bejaarde man hebben beroofd, na met een smoes de woning te zijn binnengedrongen. Hij had zich volgens de politie in dit geval voorgedaan als bezorger van medicijnen. Hij sloot het slachtoffer op om er vervolgens met een onbekend geldbedrag vandoor te gaan. In andere gevallen zou hij zich als agent hebben voorgedaan. De politie pluist uit of de man nog meer op zijn kerfstok heeft.

ANP

Foto ter illustratie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.