Terug

Volg Hart van Nederland

Politie betrapt seksend stel in auto Leeuwarden: 'Niet echt handig'

Politie betrapt seksend stel in auto Leeuwarden: 'Niet echt handig'

112

9 juli 2022, 10:05

De politie in Leeuwarden is in de nacht van vrijdag op zaterdag in actie gekomen na een melding van een 'verdachte situatie' in een woonwijk. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek er een auto op en neer te gaan. De dienders besloten daarop een kijkje te nemen...

De melding kwam rond 3.20 uur binnen. Buurtbewoners hadden op de Eikenstraat een 'verdachte situatie' gezien: een man zou daar in zijn onderbroek uit een auto zijn gestapt. Toen de gealarmeerde agenten arriveerden op de 'plaats delict' zagen zij een geparkeerde wagen op en neer schudden.

In de auto bleken twee mannen een erg gezellige nacht met elkaar te beleven. "Beide personen zijn aangesproken dat dit niet echt handig was midden in een woonwijk", schrijft de politie op Twitter. Het stel heeft de agenten vervolgens beloofd om hun liefdesavontuur op een andere plek voort te zetten.

Foto ter illustratie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.