Terug

Volg Hart van Nederland

Veel vragen over overleden man Nijmegen, man opgepakt

112

22 mrt 2023, 09:36

De politie in Nijmegen heeft nog veel vragen na het overlijden van een nog onbekende man. De hulpdienst kreeg dinsdagavond rond 22.30 uur een melding van een steekincident. Later in de nacht is een man aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij het voorval. Dat meldt de politie woensdag.

De man werd gevonden aan de Lentse Warande, die langs de Spiegelwaal loopt in Nijmegen-Noord. Ondanks de snelle reactie van de toegesnelde ambulance mocht hulp niet meer baten. Het slachtoffer is door nog onbekende verwondingen om het leven gekomen. Uit het onderzoek moet het ook duidelijk worden of er daadwerkelijk sprake is geweest van een steekincident.

De politie heeft nog geen duidelijk beeld van wat er zich heeft afgespeeld en roept getuigen op om zich te melden.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.