Terug

Volg Hart van Nederland

Politie doet nog steeds onderzoek bij vindplaats Gino in Geleen

112

6 juni 2022, 16:45

De politie is ook maandag nog bezig met een onderzoek in het appartement in Geleen, waar de verdachte van betrokkenheid bij de dood van de 9-jarige Gino woont. Ook een officier van justitie bezocht maandagmiddag de woning waar de forensische recherche in witte pakken onderzoek doet.

De omgeving van het appartementencomplex is met zwart zeil omheind en afgezet. Rechercheurs in witte pakken lopen af en aan de woning in. Ook wordt een speurhond in en rond de woning ingezet. Een woordvoerster van de politie kon maandagmiddag niets zeggen over het onderzoek.

Een buurman van de verdachte zegt hem nauwelijks te kennen. "Ik heb hem het afgelopen jaar misschien twee keer even gezien", zei hij.

Vermissing Gino

Het jongetje werd zaterdagochtend dood gevonden achter een uitgebrande woning op een steenworp afstand van het appartement waar de verdachte woonde. Gino werd woensdagavond voor het laatst gezien op een trapveldje in Kerkrade. Hij logeerde in die stad bij een oudere zus, omdat zijn moeder in Maastricht ziek is en niet voor de jongen kon zorgen.

Na zijn vermissing gingen honderden mensen in Kerkrade en Landgraaf op zoek naar de jongen.

Bovenstaande reportage was eerder te zien bij Hart van Nederland.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.