Terug

Volg Hart van Nederland

Politie bindt agressieve automobilist vast aan paal na ongeluk

Politie bindt agressieve automobilist vast aan paal na ongeluk

112

17 juni 2022, 15:38

Bestuurders die donderdag over de Ringersweg in Bergen op Zoom reden zullen gek opgekeken hebben. Na een ongeluk kwam daar een auto op de kop terecht, maar dat was niet het meest in het oog springende. Want waarom was een man aan een paal gebonden?

Het ongeluk gebeurde rond 21.15 uur toen een auto tegen een lantaarnpaal knalde en vervolgens ondersteboven op het naastgelegen fietspad terechtkwam. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar de bestuurder was duidelijk niet gediend van de hulp. De man reageerde agressief en probeerde meerdere keren weg te lopen.

Daarop besloten agenten om de driftkikker aan een verkeerspaal vast te binden. Zelfs toen wilde hij echter niet meewerken aan het onderzoek en probeerde zich meerdere keren los te rukken. Uiteindelijk is hij onder politiebegeleiding met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook een andere inzittende is met onbekende verwondingen afgevoerd.

Met drugs op achter het stuur

De brokkenpiloot is in het ziekenhuis verhoord door de politie. Ook is bij de man een speekseltest afgenomen, waaruit bleek dat hij drugs had gebruikt. Een bloedtest moet uitsluitsel geven over hoe erg de automobilist onder invloed was. Hij heeft na het ongeluk een rijverbod van 24 uur opgelegd gekregen, meldt de politie aan BN DeStem.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.