Terug

Volg Hart van Nederland

Picnic annuleert ruim duizend bestellingen per week na grote brand

112

11 juli 2022, 17:36

Onlinesupermarkt Picnic gaat de komende periode wekelijks bestellingen van ruim duizend klanten in de regio Almelo annuleren, na de verwoestende brand in het distributiecentrum van zondag.

"Alle bestellingen zullen geannuleerd worden", zegt een woordvoerder van Picnic tegen Hart van Nederland. Vanaf vandaag tot onbepaalde tijd. Alle kosten van klanten zullen worden vergoed."

Nieuwe locatie

De online supermarkt gaat snel op zoek naar een nieuwe locatie. Vermoedelijk gaat dat een paar weken duren. De brand woedde zondagavond in het gehele pand. Het gebouw was niet meer te redden en is volledig verwoest. Rond 01:00 uur was de brand onder controle. Er zijn geen gewonden gevallen.

Bovenstaande video was eerder te zien in Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.