Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw valt in diepe put op Utrechtse begraafplaats, bevrijdingsactie door brandweer

112

24 dec 2022, 12:01

Een vrouw is op de Gansstraat in Utrecht in een vijf meter diepe put gevallen. De brandweer heeft haar kunnen bevrijden. Veiligheidsregio Utrecht meldt dat ze is overgedragen aan een ambulance. Hoe erg de verwondingen zijn, is niet bekend.

Het hoogte reddingsteam en de brandweer hebben de gevallen vrouw uit de diepe put op een begraafplaats in de Utrechtse Watervogelbuurt gehaald. Het is nog niet duidelijk hoe ze in de put kon vallen.

Een woordvoerder van de gemeente Utrecht, die eigenaar is van de begraafplaats, laat aan Hart van Nederland weten dat de put ooit is ontworpen om graven te ruimen. De put hebben ze daar echter nooit voor gebruikt.

ANP

Beeld: Koen Laureij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.