Terug

Volg Hart van Nederland

Passagier (27) bekneld in auto na ongeluk bij Groningse Scharmer

Passagier (27) bekneld in auto na ongeluk bij Groningse Scharmer

112

8 okt 2022, 21:30

Een 27-jarige man uit Hoogezand is zaterdagavond bekneld geraakt in een auto na een ongeluk ter hoogte van het dorp Scharmer in Groningen. Het voertuig raakte van de weg en reed tegen een boom, waarna de auto vlam vatte, zo meldt de politie.

De brandweer heeft de brand geblust en de man uit de auto bevrijd. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de auto, een 21-jarige vrouw uit Veendam, raakte ook gewond bij het ongeval en is ook naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe zwaar hun verwondingen zijn.

Het ongeval gebeurde rond 20.20 uur op de A7 in de richting van Duitsland. De weg werd tijdelijk afgesloten voor verkeer. De politie onderzoekt nog hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. ANP

Beeld Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.