Terug

Volg Hart van Nederland

Overleden vrouw gevonden in woning in Rosmalen, zoon aangehouden

112

30 juni 2022, 07:47

Na de vondst van een dode 68-jarige vrouw in haar huis in Rosmalen heeft de politie haar 40-jarige zoon aangehouden als verdachte. Waardoor de vrouw is overleden is nog onduidelijk. De politie zegt in het onderzoek rekening te houden met meerdere scenario’s.

Agenten vonden het lichaam woensdagavond na een melding rond 23.00 uur in het huis aan de Wethouder Noppenlaan in de Noord-Brabantse plaats. De zoon werd diezelfde avond aangehouden. Of hij een rol heeft gespeeld in het overlijden van zijn moeder en welke eventueel, zijn vragen die deel uitmaken van het onderzoek, zo stelt de politie. Die wil niet ingaan op verdere vragen over de achtergrond van de verdachte.

Beeld: Reality Photo ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.