Terug

Volg Hart van Nederland

Opnieuw verdachte (27) aangehouden in moordzaak Peter R. de Vries

112

27 juli 2022, 11:24

De politie heeft dinsdagavond in Helmond een 27-jarige man aangehouden die ervan wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij de moordaanslag op Peter R. de Vries. Dat meldt het Openbaar Ministerie woensdag.

De man, die afkomstig is uit Curaçao, werd rond 21:30 uur aangehouden in een woning in de Brabantse plaats. Politie en justitie vermoeden dat hij betrokken was bij een crimineel samenwerkingsverband dat tegen betaling geweldsklussen doet.

De verdachte zit in beperking en mag alleen contact hebben met zijn advocaat.

Andere verdachte langer vast

De 26-jarige man die begin deze maand in Spanje werd aangehouden, blijft langer vastzitten. Zijn voorarrest is met negentig dagen verlengd.

Peter R. de Vries werd op 6 juli vorig jaar in Amsterdam neergeschoten en overleed negen dagen later in een ziekenhuis. Tegen de twee vermoedelijke uitvoerders, die kort na de aanslag werden opgepakt, is inmiddels een levenslange gevangenisstraf geëist.

Bovenstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.