Terug

Volg Hart van Nederland

Openbaar Ministerie vervolgt man die doorreed na aanrijding Naoufel (6)

Openbaar Ministerie vervolgt man die doorreed na aanrijding Naoufel (6)

112

12 okt 2022, 12:56

De 19-jarige man die op maandag 3 oktober een ernstige aanrijding veroorzaakte in Den Haag, wordt vervolgd, zo meldt het Openbaar Ministerie. Bij dit ongeluk raakte de 6-jarig Naoufel zwaargewond.

De man reed na het incident door en meldde zich vier dagen na de aanrijding bij de politie. De veroorzaker heeft bekend dat hij de auto ten tijde van het ongeval bestuurde en in paniek is doorgereden.

Door rood gereden

De aanrijding was op de kruising van de Loosduinseweg en de Gaslaan. De bestuurder reed door het rode licht bij het ongeluk, meldde de politie eerder. Het gezin van de jongen stak de weg over bij een oversteekplaats voor voetgangers. Naoufel was bijna aan de overkant toen de automobilist hem aanreed. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De man kan thuis zijn proces afwachten. Het OM ziet geen juridische reden, zoals bijvoorbeeld vlucht- of herhalingsgevaar, om hem langer in voorarrest te houden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.