Terug

Volg Hart van Nederland

'Omgekomen vrouw uit Huissen was zwanger, 38-jarige vriend woensdag voorgeleid'

112

6 dec 2022, 18:25

De 36-jarige vrouw die om het leven kwam bij een geweldsincident in Huissen, bleek zwanger te zijn. Dit bevestigen bronnen rond het slachtoffer aan de regionale krant De Gelderlander.

De hulpdiensten kreeg in de nacht van zondag op maandag rond 00.30 uur een melding van 'een ernstig incident', en kwamen in groten getale ter plaatse. Ze troffen het lichaam van de zwangere vrouw aan in haar appartement aan de Stoeterij. Haar vriend uit Huissen is aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij haar dood. De man raakte zwaargewond bij het geweldsincident. Hij is naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd.

Incident in relationele sfeer

"Omdat het incident vermoedelijk in de relationele sfeer heeft plaatsgevonden, zijn we verder terughoudend in de informatie hierover", liet politie Gelderland maandag 5 december op Twitter weten.

De 38-jarige verdachte wordt woensdag voorgeleid. Dan bepaalt de rechter-commissaris of hij langer vast moet blijven zitten.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.