Terug

Volg Hart van Nederland

OM: snel en secuur onderzoek moet uitwijzen of resten van Sumanta zijn

OM: snel en secuur onderzoek moet uitwijzen of resten van Sumanta zijn

112

14 sep 2022, 12:03

Het onderzoek naar de vermissing van de studente Sumanta Bansi en de menselijke resten die dinsdagmiddag zijn gevonden op een bedrijventerrein in Hoorn is nog gaande. Het onderzoek moet uitwijzen of de gevonden menselijke resten van Bansi zijn. "Het onderzoek loopt nog volop. Dat proberen we uiteraard snel te doen en secuur. In goed overleg met de nabestaanden komen we pas met nieuws naar buiten als we dat overleg met de familie hebben gehad", is alles wat een woordvoerster van het Openbaar Ministerie erover kwijt wil. De ouders van Bansi wonen in Suriname.

Acht weken zwanger

De 22-jarige student biomedische wetenschappen verdween in februari 2018 en is sindsdien spoorloos. Ze woonde destijds in Hoorn bij het gezin van Manodj B. (42), van wie ze op het moment van de verdwijning acht weken zwanger was. B. is in juli veroordeeld tot 15 jaar cel voor het doden van Sumanta en het wegmaken van haar lichaam.

B. ging in hoger beroep. Een gesprek met hem leverde nieuwe informatie op en leidde de politie dinsdag naar de rand van het bedrijventerrein Hoorn 80, waar menselijke resten zijn gevonden.

Bovenstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.