Terug

Volg Hart van Nederland

Nieuwe zoekactie op Waddenzee naar vermiste Riemer (12) na bootongeluk bij Terschelling

112

26 jan 2023, 19:55

Vrijwilligers van zoekorganisatie SAR Nederland starten een nieuwe actie bij de Waddeneilanden naar het lichaam van de 12-jarige Riemer. Hij is de laatst overgebleven vermiste na een fataal bootongeluk bij Terschelling in oktober.

Met hulp van vissers en jutters op Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog hopen ze nu alsnog een spoor van de jongen te vinden, zegt de organisatie tegen NU.nl. Ook gaat het team het zoekgebied uitbreiden.

Bij het ongeluk kwamen naast Riemer nog drie anderen om het leven. Een van hen was een volwassen man die ook enkele weken vermist was, maar zijn lichaam werd op 6 november gevonden. "We zijn nu drie maanden verder, maar we stoppen niet met zoeken", zegt Pascal Jonkers, woordvoerder van SAR Nederland.

Bovenstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.