Terug

Volg Hart van Nederland

Bij Terschelling gevonden lichaam is van slachtoffer (49) bootongeval

112

6 nov 2022, 15:10

Het lichaam dat zondag op Terschelling is gevonden, is van een van de twee nog vermisten na de aanvaring bij het eiland tussen een veerboot en een watertaxi. Het gaat om een 49-jarige man uit Heerenveen, meldt de politie.

De politie werd zondag rond 07.00 uur gewaarschuwd over de vondst van het lichaam. Sinds de aanvaring zijn nog een 12-jarige jongen en een volwassen man vermist. De politie gaf vlak na het ongeluk al aan het "zoeken naar een speld in een hooiberg is." De verschillende stromingen en de wisselvalligheid van het water bemoeilijkt de zoektocht. Eerder gaf de politie al aan te verwachten dat zij niet meer in leven zijn.

Door het ongeval overleden ook een 46-jarige man uit Sexbierum en een 57-jarige man uit Leeuwarden.

Later meer.

Beeld: Noormannen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.