Terug

Volg Hart van Nederland

Nederlandse moeder laat zoontje (9) achter op parkeerplaats langs Duitse snelweg

Nederlandse moeder laat zoontje (9) achter op parkeerplaats langs Duitse snelweg

112

10 jan 2023, 17:27

Een Nederlandse jongen van negen jaar is zaterdagochtend per ongeluk door zijn moeder achtergelaten op een tankstation langs de A3 in het Duitse Wiesbaden, in de buurt van Frankfurt.

Na ongeveer twee uur zoeken, lukte het de politie om de jongen en zijn moeder te herenigen, meldt de Duitse politie. De lokale politie kreeg even na 08.30 uur een melding van een ronddwalende jongen op het tankstation. Met behulp van Nederlanders die daar ook in de buurt waren, kon de jongen aan de politie uitleggen dat hij naar het toilet was gegaan terwijl zijn moeder ging tanken en betalen. Toen hij terugkwam, was zijn moeder weggereden.

In samenwerking met de Nederlandse politie kon de tante van de jongen contact opnemen met zijn moeder die rechtsomkeert maakte en haar zoon ophaalde.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.