Terug

Volg Hart van Nederland

Nederlands stel omgekomen bij frontale botsing met spookrijder in Duitsland

Nederlands stel omgekomen bij frontale botsing met spookrijder in Duitsland

112

24 juli 2022, 19:29

In de Duitse deelstaat Thüringen zijn zondagmiddag twee Nederlanders om het leven gekomen. Het Nederlandse stel reed op een motor met zijspan en kwam frontaal in botsing met een spookrijder.

Het ongeluk gebeurde in de buurt van Günzerode op de rijksweg tussen Nordhausen en de grens met Nedersaksen. Volgens de Duitse politie zijn de slachtoffers een man van 58 en even oude vrouw. De twee overleden ter plekke.

Op verkeerde weghelft

Door nog onbekende reden raakte een 83-jarige automobilist op de verkeerde weghelft en remde niet, waarna hij frontaal op de Nederlandse motorrijders botste. De man is zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht, evenals zijn 84-jarige bijrijdster.

Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken was niet bereikbaar om de identiteit van de slachtoffers te bevestigen.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.