Terug

Volg Hart van Nederland

Nederlands meisje (9) in Tirol door snowboarder geschept en gewond geraakt aan hoofd

Nederlands meisje (9) in Tirol door snowboarder geschept en gewond geraakt aan hoofd

112

7 jan 2023, 13:44

Een Nederlands meisje (9) is vrijdag bij een skiongeluk in Tirol gewond geraakt aan haar hoofd. Ze werd geschept door een snowboarder en moest naar een ziekenhuis worden gevlogen. Het is volgens plaatselijke media een van de vele ongelukken die dit weekend zijn gebeurd.

Op de piste in Lermoos, een deelstaat van Tirol, ging het goed mis. Het meisje was in skigebied Grubigstein op weg naar het dal toen ze werd aangereden door een Duitse snowboarder (39). Het meisje raakte volgens Oostenrijkse omroep ORF gewond aan haar hoofd en verloor twee voortanden. Uiteindelijk is ze afgevoerd naar het ziekenhuis in Innsbruck.

Ongelukken

Er gebeuren opvallend veel ongelukken in Tirol. Bij die ongelukken zijn ook Nederlanders betrokken. Afgelopen weekend nog is een 28-jarige Nederlandse verongelukt en een jaar jongere Nederlandse zwaargewond geraakt. Dat gebeurde op de Hintertuxer gletsjer in Tirol.

ANP / Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.