Terug

Volg Hart van Nederland

Nederlanders vallen met trike in Italiaans ravijn en raken zwaargewond

Nederlanders vallen met trike in Italiaans ravijn en raken zwaargewond

112

26 juni 2022, 16:28

Twee Nederlanders zijn zwaargewond geraakt toen ze met hun trike, een gemotoriseerde driewieler, in Noord-Italië van de weg raakten en in een afgrond stortten. Ze reden bergafwaarts in de richting van Brenzone toen de trike uit de bocht vloog en tientallen meters naar beneden stortte.

Volgens plaatselijke media maakten Nederlanders op een trike en twee scooters een tocht op een bergweg met een reeks haarspeldbochten vlakbij het Gardameer. Twee van de drie mensen op de trike raakten zwaargewond en zijn met een helikopter naar een ziekenhuis in Verona gebracht. De derde raakte lichtgewond.

Ook twee berijders van een scooter liepen volgens de plaatselijke media in de noodlottige bocht lichte verwondingen op. Het gaat om een groep van zeven Nederlandse toeristen. De brandweer en politie werden bijgestaan bij het reddingswerk door een speciale hulpdienst voor de Alpen.

ANP / Direzione Interregionale Vigili del Fuoco del Veneto e Trentino Alto Adige

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.