Terug

Volg Hart van Nederland

Nederlander (85) pas half jaar na overlijden gevonden in huis in Frankrijk

Nederlander (85) pas half jaar na overlijden gevonden in huis in Frankrijk

112

23 jan 2023, 22:34

Brandweerlieden hebben in een huis in Chéniers in midden-Frankrijk het stoffelijk overschot van een 85-jarige Nederlander aangetroffen. Dat meldde de krant La Montagne maandag. Volgens de krant heeft de man zes maanden dood in het huis gelegen.

La Montagne meldde dat de man al een aantal jaren in Chéniers woonde en bijna nooit zijn huis verliet. Gilles Gaudon, burgemeester van het Franse plaatsje, zei dat de Nederlander wel af en toe naar de kruidenierswinkel ging om inkopen te doen, maar dat het daarbij bleef.

Omdat de man een tijdje niet was gezien, gingen brandweerlieden op 12 januari op verzoek van de burgemeester poolshoogte nemen in het huis van de Nederlander. Ze troffen de man toen dood in bed aan.

Omwonenden hadden niets gemerkt. Ook hadden ze geen vreemde geur geroken.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.